Tervetuloa Karjalan Karaoke Klubi ry:n kotisivuille!

Karjalan Karaoke Klubi on Joensuun alueella toimiva karaokelaulajien yhdistys.

Vuoden 2004 syksyllä vapaaopiston järjestämän karaokekurssin jälkeen innokas laulaja ja yhdistyksemme rahastonhoitaja Airi Piirainen sai loistavan idean perustaa Joensuuhun karaokeklubi, jonka tarkoituksena oli ja on edelleen kerätä samanhenkistä porukkaa laulamaan ja viihtymään yhdessä.

Aika pian saimme kokoon pienen ydinporukan, joka alkoi tarmokkaasti toteuttaa yhteistä haavetta omasta karaokeyhdistyksestä. Etsimme kuumeisesti sopivaa paikkaa karaokeilloillemme ja päädyimme yhteistuumin Teatteriravintolan Klubiin, jonka nimikin rimmasi hyvin yhdistyksemme nimeen. Paikka osoittautuikin mukavaksi ja viihtyisäksi. Sittemmin kokoonnuimme Hotelli-ravintola Juliessa ja nykyään jo useamman vuoden ajan Utran vanhalla puukoululla.

Ensimmäisessä lauluillassamme kyselimme ihmisiltä mielipiteitä ja toiveita karaoketoiminnasta ja vastausten perusteella totesimme yhdistykselle olevan selvää tarvetta. Meiltä puuttui enää puheenjohtaja, jolla toivoimme olevan tatsia sekä musiikkiin että yhdistystoimintaan.

Meitä onnisti paremmin kuin hyvin! Parin viikon miettimisen jälkeen puheenjohtajaksemme lupautuikin musiikin saralla monessa mukana oleva muusikko Matti Byckling. Näin porukka oli koossa. Alkuvuodesta 2005 pidettiin perustava kokous ja yhdistys hyväksyttiin yhdistysrekisteriin.

Yhdistystämme perustamassa olivat Airi Piirainen (rahastonhoitaja), Aija Piitulainen (sihteeri), Seija Kuisma (asiantuntija), Matti Byckling (puh.joht.), Jouni Käyhkö, Timo Leinonen ja Ismo Turunen.

Yhdistyksen puheenjohtajina ovat toimineet Matti Byckling, Timo Leinonen, Mikko Pietiäinen ja Päivi Korsikko. 4.3.2016 pidetyssä vuosikokouksessa tehtävään valittiin Jyrki Ikonen.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Jyrki Ikonen
Sähköposti: jyrkikal(at)hotmail.com
Puh. 044 585 0824

Sihteeri: SirpaTiilikainen
Sähköposti: sirpa.tiilikainen(at)hotmail.com
Puh. 040 744 6663